bezár
E-mail cím:
Jelszó:
 

elfelejtett jelszó

04 - Lábbelik > CsizmákArxus Primo Bőr 1020

0


ARXUS PRIMO BŐR

Az Arxus Primo Bőr teljesen bélelt, valódi borjúbőrrel, amely ugyanolyan kényelmet nyújt, mint egy bőrcsizma. A csizma első használat után a bőr lágyabb lesz és a lábához igazodik. A használat kezdetekor a bőr természeténél fogva merevebb és kevésbé rugalmas, ezért nagyobb erőfeszítésre lesz szükség a csizma fel és levételéhez. Miután a csizmát egy darabig használja, az eredmény egy fantasztikusan sima és kényelmes csizma, amit könnyen lehet le és felvenni.

 

A 6 mm vastag, különálló, bőrrel bélelt EVA talpbetét nyújt kényelmes viseletet, valamint lehetővé teszi a belső térfogat beállítását. A cserélhető talpbetét eltávolítása megnöveli a csizma belső térfogatát fél mérettel.

 

A Primo Bőr úgy lett kialakítva, hogy azoknak, akik a legjobbat igénylik a gumicsizmából, a kényelem, illeszkedés és formatervezés tekintetében. A valódi természetes 2,0 mm vastag gumi, hosszú élettartamot és erős ellenállást biztosít akár az éles tárgyaknak is a terepen. Az exkluzív bőr felső perem megakadályozza, hogy a belső bélés elváljon a külső gumitól. Az egyedülálló Arxus talpakat úgy tervezték, hogy kényelmet és megfelelő alátámasztást biztosítsanak a lábaknak, még lágy talajon is. A talp extra vastag kivitelben készült, így csökkentve az éles vagy hegyes tárgyak behatolásának kockázatát. Az egyedülálló X-minta optimális tapadást biztosít a mozgás minden irányában.

ár: 75 000.-


Méret kiválasztása:

Mennyiség:

további hasonló termékek