bezár
E-mail cím:
Jelszó:
 

elfelejtett jelszó

Bemutatkozás


Vadászáruházunk az ország egyik legnagyobb e téren működő áruházaként több, mint egy évtizede éve áll a vadászok, természetjárók, horgászok, természetfotósok, a vízi élet szerelmeseinek szolgálatában.

Áruházunk megnyitásakor az a cél lebegett előttünk, hogy aki ide betér- akár virtuálisan is -, a lehető legkevesebb keresgéléssel találja meg mindazt, amire szüksége lehet. Vadászfegyverek, lőszerek, ruházat és kiegészítők, minden, amire a terepen szükség lehet, nálunk megtalálható. Így nem kell 3-4 helyre elmenni, nálunk úgyis megtalálja.

Ezért is választottuk mottónknak: MINDENT EGY HELYEN!

Tanácsadás


Ha bármilyen témakörben kérdése merült fel, és szakmailag képzett, tapasztalt segítségre van szüksége, forduljon kollegáinkhoz bizalommal!

Fegyver, lőszer, vizsgáztatás: 42/507-115, 216-os mellék

Horgászat, Íjászat, vízi sporteszközök: 42/507-115, 211-es mellék

Ruházat és általános információk: 42/507-115, 215-ös mellék


Reflex Vadászáruház Nyíregyháza

Reflex Vadászbolt MiskolcMegnyitottuk az igényes vadászok új, miskolci vadászboltját!
Széles lőszerválasztékkal, a sörétes- és golyós vadászfegyverek színes palettájával, prémiumkategóriás vadászruházattal várjuk Kedves Vásárlóinkat.
A vadászathoz szükséges kiegészítőket, kamerákat, automata etetőket éppúgy megtalálja a betérő vadász, mint a csaliillatokat, késeket, fűthető ruházatokat.
A Blaser, Härkila, Seeland, Swedteam, Fjäll Raven prémium vadászruházatai mellett a hétköznapi, utcai viseletre készült ruházati termékekkel is tudunk szolgálni.